top of page

Team

 

Mooie evenementen beleef je het liefste samen. Dit vinden wij ook in de voorbereidende fase gelden. Naast ons vaste team, welke hieronder wordt voorgesteld, werken wij geregeld samen met diverse event-professionals. Zo hebben wij altijd de juiste persoon op het juiste project.

 

Koen.jpg
Koen ten Haken

Ideeën en dromen vangen is een kunst. Een kunst die Koen zichzelf meester heeft gemaakt. Uw dromen uit de lucht grijpen en samen concreet maken, is één van de krachten waar Koen zich mee onderscheidt. Concepten creëren, vertalen en versterken.   

dave.jpg
Dave Koolen

Business to business events, congressen en beurzen. Dave weet wat je wensen zijn, soms ook al zijn die jezelf nog niet duidelijk. Zijn behulpzame handen laten je niet vallen. Oog voor detail en een onverzettelijke toewijding aan het eindresultaat. Voor Dave is er maar één manier: die van kwaliteit.

Kenny2.jpg
Kenny Meijburg

Stress, onmogelijke deadlines en oplossingen. Kenny neemt je zorgen weg. Uitvoerende outdoor producties, logistieke uitdagingen en budgetbewakingen. Met Kenny naast je heb je een producent /projectleider die de obstakels verzet naar uitdagingen en ombuigt naar succes.

bottom of page